Även skolan är en arbetsplats

Något många inte tänker på, det är att skolan, det är en arbetsplats, för både stora och små. Dels är det ju en massa barn i olika åldrar och storlekar, dels är det ju alla lärare och övrig skolpersonal. Det är viktigt att hitta anpassade möbler för skolmiljön! Klicka här för att kika på smarta skolmöbler för både skola och förskola.

Olika skolor kan ju behöva olika sorters möbler och annan inredning. Se gärna till att välja sådant som är ergonmiskt. För även barn har behov av att sitta bekvämt.

Viktigt med utetid

Något som är viktigt i skolan, det är att vara ute på rasterna. Då är det ju även bra om det finns saker att göra på skolgården! Så se till att anpassa dessa efter barnens ålder. Ju äldre barnen blir, desto vanligare blir det att de hellre stannar inne, i ett uppehållsrum. Men se till då att det finns saker där med så de kan röra på sig, som till exempelvis ett pingisbord.

Möbler för lärare

Även de som jobbar som lärare i skolan har behov av ergonomi och ergonomiska möbler. Så ska ni ändå satsa på nya skolmöbler, köp både till eleverna och lärarna. Se även till att anpassa alla kapprum på bästa sätt. Ett ställe som har alla dessa delar, det är Cadiform. De vet hur viktigt det är med detta. Så kolla gärna in deras sida!

24 Jan 2022