Bli lyckligare, sluta röka

Ni kanske tänker, vadå bli lyckligare av att sluta röka? Nu är det inte just själva grejen i sig att sluta som är det som gör dig lycklig, men det rökstopp leder till, kan på sikt göra att du mår bättre och därmed även kan känna dig friskare, gladare och då även lite lyckligare. Genom att sluta röka så blir hälsan mycket bättre, man får bättre luktsinne, man doftar godare, man har bättre ekonomi och ja, listan kan göras lång. Det finns egentligen bara fördelar med att sluta röka. Så, hur gör man då för att sluta? Är det bara att kasta ciggen och så är det bra? Nja, en del kanske kan det, men inte alla.

Hjälp med att sluta

Även om det finns de som klarar av att slänga ciggen och aldrig ta ett bloss igen, så är det ovanligt. De flesta lider av abstinens och faller tillbaka till rökningen igen. Det man kan göra, det är att ta hjälp av en eller flera produkter. Det finns ganska många olika sorter där de har gemensamt att alla innehåller nikotin. Det är till exempel e cigg, nikotinplåster, tuggummi, spray och så vidare.

Vad funkar för dig?

Om e cigg funkar, eller om det är plåster, det vet bara du, eller ja det är du som kan ta reda på det. Något av dessa saker borde i alla fall hjälpa dig, så det är bara att testa dig fram om det är el cigaretter eller annat du ska satsa på.

24 Jun 2018