Den lyckligaste dagen

Att gifta sig är nog en av de allra största händelserna i en människas liv! Att få utväxla löften med varandra och att utifrån kärleken visa att man vill dela resten av sitt liv med någon annan är en stor sak. Det är många saker som kan gå fel när man ska gifta sig och för att undvika problem och misstag är det alltid en god idé att vända sig till någon som har erfarenhet och kunskaper av att arrangera perfekta bröllop. För dig som vill ha ditt bröllop i vackra Skåne så kan du vända dig till Flädie mat- och vingård, som kan erbjuda dig både vigsel och bröllopsfest. För mer information om denna möjlighet, följ länken. 

Planera för det oplanerade

Eftersom man vill att just bröllopsdagen ska bli ett minne för livet så är det viktigt att man försöker tänka på alla de saker som kan gå snett och jobba i förväg för att eliminera eventuella problem. Här får du några tips på vägen för ett lyckat bröllop:

  • Planera i god tid - Ett år i förväg är inte fel att vara. Det är mycket som ska klaffa på en och samma dag och det gäller att få ut alla inbjudningar i tid också. 
  • Anlita både fotograf och videograf - Du kan aldrig få för många bilder och en video där du kan få se både vigselakten och bröllopsfesten är alltid roligt.
  • Spara alla kort och brev - De gåvor ni får kan vara lätt att blanda ihop. Spara på alla gratulationskort och skriv ned vem som gett vad så blir det enkelt att skicka ut tackbrev till rätt person. 
26 Mar 2018