Flugfiske i Mörrum

Laxfiske och annat flugfiske är en fantastisk hobby. Det enas många flugfiskare runt om i världen om. Det bästa flugfisket, särskilt om man gillar laxfiske, i hela Sverige har man chans på i Blekingebyn Mörrum där fisketäta Mörrumsån ringlar genom. Fiskare vallfärdar från när och fjärran för att testa lyckan i Mörrumsån och många rekordfiskar har dragits upp här. En stor fördel med att åka på fiskesemester till Mörrum är att säsongen är så lång här - med början i mars och slut i sena september.

Mörrum River Lodge

När du kommer till Mörrum för laxfiske eller annan flugfiske så har du möjlighet att hysa in dig på fantastiska Mörrum Lodge House. Här får du bo i ett nyrenoverat, charmigt gammalt rökeri där man bevarat den gamla atmosfären fast uppdaterat den till lyxnivå. Du sover i de skönaste av sängar, vaggad till sömns av Mörrumsåns kluckande alldeles utanför.

Mörrum River Lodge erbjuder fiskefantasten alla tänkbara bekvämligheter från cigarrlounge till restaurang och förvaringsrum för all fiskeutrustning. Den som hyser in sig här behöver inte sakna någonting. Storslagen natur omger Mörrumsån så den som vill variera sina fiskestunder med andra naturupplevelser har goda möjligheter. Här finns också en mycket fin golfbana i närheten.

Fiskelycka

Du kanske är ny på det här med laxfiske och flugfiske? Alla är vi nybörjare innan vi blir proffs. Den som vill veta mer om laxiske och flugfiske hittar trevlig information på laxfiske.info.

Inte nog med att det finns gott om fisk i Mörrum, fiskarna är ofta också välvuxna och välmående och en fröjd att få på kroken. De sorters fisk man kan få tag på här varierar lite över säsongen vilket gör att den sanna entusiasten kan återkomma för att testa sin fiskelycka flera gånger varje år.

14 Sep 2015