Må som en kejsare med Reishi svamp

En produkt, som är bra för kroppen och innehåller många medicinska egenskaper, är Reishi svamp. På svenska heter den Lackticka och på kinesiska heter den Lingzhi. Denna svamp har använts i mer än 2000 år inom traditionell japansk och kinesisk medicin. Den sägs ge en lång livslängd och ha föryngrande egenskaper. Förr var det bara kejsare och kungligheter som fick använda sig av denna svamp. Men nu finns den för alla att använda och du hittar den hos iforma.se. Reishi är i dag godkänd i både Kina och Japan som medicin. Här använder vi den som naturmedicin. Svampen är adaptogen och kan både vara lugnande och uppiggande beroende på vad kroppen behöver. Man intar Reishi i kapslar.

Andra nyttiga svampar

Sprängticka är en annan svamp, som även den tillskrivs medicinska egenskaper. Sprängticka hittar man på björkträd, där den parasiterar. Det går att använda den, först efter flera år, då den mognat. Sprängticka används som en form av medicin och har i många århundranden använts som folkmedicin ibland annat Ryssland, Polen, Kina och flera baltiska länder. Kinesisk tradition säger att den ska användas för att få en hälsosam balans och för att främja livslängden. Medan man i Ryssland använde den som en tonic, vilket den görs än idag, samt att man intog den mot sjukdomar i mage, hjärta och lever. Chaga är ett alternativt namn på sprängticka och du kan inta den i:

  • Pulverform
  • Tablettform
  • Koka chagate

Beställ dina produkter hos Iforma

På iforma.se hittar du ett stort sortiment av rawfood och superfood, detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer för både gammal och ung. Du hittar det mesta här som du kan tänkas behöva för att förbättra både utsidan och insidan av din kropp.

19 Jun 2017