Peru ett fantastiskt land

Med Inca tours kan du resa till Peru och Sydamerika. Upplev Machu Picchu som är den berömda inkaruinen från 1400-talet. Detta är en mycket välbevarad bergsstad som har legat på Unescos världsarvslista sedan 1983. Machu Picchu ligger cirka 80 kilometer från staden Cusco som även den är väl värd ett besök om du befinner dig i Peru. Cusco är för övrig en bra utgångspunkt för att besöka det mesta i Peru. Härifrån kan du lätt ta dig till Amazonas djungler i öster eller Titicacasjön som ligger i söder. Väljer du att resa till Peru så passa även på att testa och bo med indianerna eller varför inte fiska pirayor eller gå på anakondajakt? Med Inca Tours kan du skräddarsy resan så att den passar dina intressen.

Platser att besöka i Peru

Läs mer på Expressen om Machu Picchu och varför du bör besöka denna fantastiska plats. Andra ställen du inte bör missa när du är i Peru är:

  • Amazonas djungler
  • Cusco
  • Titicacasjön
  • Salkantay
  • Mancora

Med Inca Tours kan du boka resa Peru som ett huvudpaket och sedan beställa tilläggsresor som tar dig till ovanstående platser. Genom att boka en eller flera så får du se så mycket av Peru som möjligt på din resa.

Inca Tours

Inca Tours har varit specialister på Latinamerika i över 30 år. Med dem är det tryggt att resa till Peru, men även andra länder i Latinamerika eller Sydamerika. De har många olika alternativ för dig som resenär att välja mellan. Du kan helt själv skräddarsy din resa, med förslag från dem på Inca. De har personliga erfarenheter av alla resmål de erbjuder. Vill du ha en lite mer styrd resa så ska du välja en gruppresa eller en rundresa som tar med dig till bestämda platser.

3 Jun 2015