Professionella takläggare i Stockholm

Att bygga eller byta tak är en omfattande process som kräver rätt kompetens och erfarenhet. Tak kan läggas på olika sätt och tillverkas av diverse material. Det finns speciella företag som arbetar med takläggning och ett av dem är Takläggare Stockholm. Där arbetar takläggare som renoverar och bygger tak för både privatpersoner och företag. De anses vara ett specialistföretag inom både takläggning och takmålning.

Takläggare Stockholm utgör en del av företaget JF Tak & Fastighetsservice AB och startade 2010. Sedan dess har de ständigt utfört takrenoveringar med god kvalitet. De arbetar effektivt och använder sig av material av bra sorter.

De anställdas erfarenhet & kunskaper

Idag är de sex heltidsanställda med varierande erfarenheter inom arbete med tak. De som arbetar på Takläggare i Stockholm är utbildade inom takrenovering och innehar kvalificerade kunskaper. Alla som är anställda på Takläggare Stockholm är rutinerade och jobbar på en professionell nivå inom yrket. Sammanlagt har de över 30 års erfarenhet.

Kundbemötande

Mitt intryck av Takläggare Stockholm är att de med yrkesskicklighet och trevligt kundbemötande, strävar efter att göra deras kunder riktigt nöjda. De vill kunna vara till hjälp under hela arbetsprocessen, samt ha god kontakt med deras kunder. Jag får känslan av att de är oerhört angelägna om att uppnå välgjorda och uppskattade resultat. Dessutom lämnar de alltid 10 års garanti på takrenovering i Stockholm.

Kontakt

Mer information och inspiration finns på hemsidan taklaggarestockholm.com där man kan kontakta företaget och få hjälp med beslut angående takrenovering.

Enligt det jag har fått höra, har Takläggare Stockholm inte lämnat en enda kund missnöjd, vilket är ett faktum som inte förvånar mig särskilt mycket.

20 May 2015