Som en ny människa

Visste du att massage kommer från Asien? Om man tänker på saken så vet man nog om det, och med tanke på att i stort sett all fysioterapi har sitt ursprung från den sidan av världen så är det ju inte så konstigt. Jag brukar lite då och då besöka en kille som är jätteduktig på massage. Det är sån där skön, hård och djup massage som gör riktigt ont när man ligger på massagebänken, men som gör att kroppen känns så skön efteråt. Igår var det dags igen. 

Kände mig som en deg

Han knådade väldigt hårt igår, och det började till och med komma tårar och rinna ur näsan på mig. Han bara skrattade lite och fortsatte efter jag fått en näsduk. Rygg och nacke gick rätt fint, men när han började trycka på vadmusklerna så skrek jag högt. "Här behövs lite jobb" sade han och jag bet ihop... Instinktivt försökte jag pressa min kropp genom hans massagebänk men kunde inte komma undan. 

Men idag känns det toppen

Idag är jag som en ny människa! Blodet rusar fram genom kroppen och även om det kanske gjorde lite ont igår, så mår kroppen ruskigt bra nu. Jag har bokat in en ny tid om 3 veckor igen, och förhoppningsvis så kommer det inte göra lika ont den gången. Jag får väl skylla mig själv den här gången för jag hade nog väntat lite för länge. 

18 Sep 2019